Kraljevski dragulj

Objekat “Kraljevski dragulj” se nalazi 5 minuta hoda od centra Banje Koviljače i banjskog parka u mirnom delu grada u podnožju planine Gučevo i svega 3 km od reke Drine.
Objekat nudi potpuno nove, opremjene klimatizovane apartmane i studije. Broj raspolozivih apartmana je 16, a broj raspolozivih ležaja je 50.

Svi apartmani sadrže dnevni boravak, TV, kuhinju sa ugradnom grejnom pločom, frižiderom i potrebnim suđem. Takođe imaju i grejanje na gas, klimu, WiFi, a većina apartmana ima lepe i prostrane terase. U apartmanima je kvalitetan parket i keramika.

Savršeno mesto za odmor...

Sobe su prostrane, sa ormarima, a kupatila imaju tuš kabinu. Na raspolaganju su peškiri i posteljina koji se redovno menjaju u toku boravka gostiju. Na korišćenje je dosptupan i fen i pegla.

Boravak u apartmanima “Kraljevski dragulj” garantuje mir i zagarantovan odmor.
Ljubazno osoblje u objektu je na raspolaganju u svakom trenutku.

Za Vaše uživanje...

U sklopu objekta “Kraljevski dragulj” je recepcija, a uskoro sa radom počinje restoran (na bazi keteringa), kao i teretana i WELLNESS deo sa djakuzi kadom, saunom i delom za masaže, svlačionice i tuš kabine.
Postoji mogućnost i iznajmljivanja sale za manje seminare i edukacije kao i za manja slavlja i rođendane.

Podzemna garaža

U sklopu objekta je takodje dostupna i podzemna garaža čija se vrata otvaraju preko daljinskog upravljača, a lift je dostupan na svim spratovima kao i iz same garaže, te gostu olakšava transport prtljaga do samog apartmana.